Musical a McDonald's-ban

Bizonyára veletek is előfordult már, hogy egy kapkodós ébredés/munkába indulás miatt nem tudtatok megfelelő reggeli elemózsiát biztosítani magatoknak. Ilyenkor mentőövként jól jönnek a pékségek, illetve ábécés pótmegoldások, melyek azonban korántsem tudják mindig kielégíteni az aznapi gasztro-vágyainkat.
 
Az egyik ilyen alkalommal – még jó pár évvel ezelőtt – úgy döntöttem, hogy kárpótolom magam a sietség miatt és veszek egy jó kis hamburgert a McDonalds-ban. De a legnagyobb megdöbbenésemre a pultnál álló „Timi vagyok” azt közölte, hogy reggel 10 előtt nem árusítanak ilyen termékeket, mert az nem illik bele a cég egészségtudatos táplálkozási előírásába. (Mintha a zsíros, baconos-tojásos reggeli csemegék egészségesebbek lennének…..) Szóval bármennyire is próbáltam kedvesen udvarolni a fogszabályzós, 40 kiló fölösleggel bíró leányzónak, képtelen voltam rávenni, hogy adjon nekem egy Big Mac-et.
 
Így járt az alant lévő videóban Pharell is, aki a párizsi reptéren – reggel 6 órakor – arra próbálta meg rávenni a kiszolgálókat, hogy könyörüljenek meg rajta és adjanak neki egy Macet. A színészi képességekkel megáldott srác még egy ad-hoc musicalt is előad csak, hogy megkönyörüljenek rajta, de mindhiába.
 
És mégis mi köze van ennek a reklámokhoz? A szemfüles YouTube fanok láthatják, hogy a videó infóban az van írva: „Ez a videó 2009. március 24-én lett felvéve egy Flip Video felvevővel.” És milyen véletlen, egy korábbi vicces videóban (David a fogorvos után) is ugyanez a szöveg szerepel. Aha. Itt van a vírus elásva.
 
Létezik ugyanis egy Mino nevezetű cég, akik ultra kicsi, de mégis kiváló minőséget produkáló kamerákat készítenek, és akiknek a fiatalos stílusába pont beleillik egy ilyen vírusfilm. Nem vagyok 100 százalékig biztos a dologban, de nagyon valószínűnek tartom, hogy nekik volt közük mindkét videóhoz. Ti hogy gondoljátok? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr712684639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.03.28. 14:20:49

Aki a mekiben akar reggelizni sikeres ember nem lehet. :D :P

petra111 2009.04.17. 13:20:55

"fogszabályzós, 40 kiló fölösleggel bíró leányzónak"

ez csak beugrott + sz.tem valami magyar viral próbálkozás

www.youtube.com/watch?v=Fo0hG0JhbIo
süti beállítások módosítása