Lassíts te hülye!

A világhálón sok millió énblog és profiloldal található, melyek többnyire ugyanazokkal a sablonos dolgokkal vannak megtöltve – tisztelet a kivételnek. Ezeken a helyeken nagyrészt jókedvű fiatalok írogatnak a mindennapjaikról, osztják meg a világgal a „gondolataikat” és töltenek fel képeket/videókat a csúcs szuper életükről.
Ilyen oldalt készített a huszonéves ausztráliai Davo is, aki imádja a kocsikat, a snowboardozást és mindent, ami veszélyes. Az első látásra ütnivaló srác azért alkotta meg az oldalt, hogy megmutassa új autóját, egy Subaru WRX-et, amit Rexnek nevezett el. Az oldalon rögtön el is kezdődik egy videó, melyen Davo és Rex kis kalandját látjuk, ám olyan történik, amire nem számítunk: társadalmi célú reklám lesz a dologból.... Nem lövöm le a poént, a lényeg, hogy az oldal kihasználja azt az új trendet, melyet például a Wario - Shake it vagy a HEMA oldalain is láthattunk.

 

Akik végignézi a produkciót, vírusként továbbíthatja az ismerőseinek, sőt egy bónusz videót is megtekinthet, ami szintén a biztonságos közlekedésre próbálja megtanítani a nézőket. 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr982684539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s.g. · http://soccergirl-sgblog.blogspot.com 2008.12.22. 11:17:44

Így, hogy elolvastam a bevezetődet, nem ütött olyan nagyot, de nem rossz.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2008.12.22. 14:00:56

Igen, így lehet, hogy kevésbé blikfangos....Bocsi. :)

Exo · http://addict.blog.hu/ 2008.12.22. 15:04:27

Ez nagyon jópofa. (A Hemás oldal meg kifejezetten szuper.)
Szívesen látnék az itthoni oldalakon is hasonló technikákat!

Jackson Sámuel 2008.12.28. 14:32:47

Én is sejtettem a "csattanót", de a megvalósítása így is meglepett!
süti beállítások módosítása