Diesel XXX

A harmincadik születésnapját ünneplő Diesel olyan vírusfilmmel készült, amit garantáltan, több ezren fognak tovább küldeni az ismerőseiknek.  Az szextől TELJESEN mentes, másfél perces szösszenet olyan ötletesen kommunikálja a harmadik X betöltését, hogy majdnem elélveztem a gyönyörtől. :)

A szülinapi videó egyébként egy buli sorozatot reklámoz, amely Londontól Tokióig, 18 városban fogja elkápráztatni az embereket.  Andy Griffith, a Diesel kommunikációs igazgatója azt mondja: „Harminc lenyűgöző évet fogunk megünnepelni a Dieselnél, olyan hatalmas bulikkal, melyek az egész bolygót ámulatba ejtik.”
A bulik a következő városokban lesznek: London, Amszterdam, Barcelona, Peking, Koppenhága, Dubai, Helsinki, Milán, München, New York, Oslo, Párizs, Sau Paulo, Stockholm, Tel Aviv, Tokió és Zürich. 
Bár Budapest nem szerepel az állomások között, a Diesel-nek mégis sikerült másfél élvezetes percet szereznie nekünk. Jó nevetést!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr872684450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Véé 2008.09.25. 13:34:18

Ez kiváló volt, én sírtam!

Wita.hu Joe · http://wita.hu/ 2008.09.25. 13:41:10

Ötletes :D
süti beállítások módosítása